Рятувальники винесли з вогню в Харкові 12-річного хлопчика

Пожежа сталася в триповерховому будинку в районі заводу Малишева.

Пожежні врятували 80-річну, 73-річну жінок і 12-річного хлопчика.

27 січня о 18.22 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому будинку у провулку Забайкальському, 5 (в районі заводу Малишева). За адресою виїхали три відділення вогнеборців на автоцистернах та одне — на автодрабині. Про це повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області.

На момент прибуття рятувальників в кімнаті квартири на першому поверсі горіли домашні речі і непотріб. Загальна площа пожежі склала близько 20 квадратних метрів. З квартири на першому поверсі рятувальники евакуювали 80-річну жінку. Через задимлення на вулицю винесли 73-річну жінку та її 12-річного онука, які проживають на третьому поверсі.

Співробітники ДСНС загасили пожежу через півтори години. Ймовірною причиною виникнення пожежі називають необережне поводження з вогнем.

Як писав KHARKIV Today, 11 січня в п'ятиповерховому будинку на вулиці Сумській, 77/79 сталася пожежа. Співробітники ДСНС евакуювали 92-річну жінку. Її з отруєнням чадним газом доставили до лікарні.