Пожежа в харківській багатоповерхівці: на тілі загиблої було 20 ножових поранень

Зловмисника затримали.

З жінкою розправився колишній співмешканець, потім він підпалив квартиру.

Близько 19:30 16 лютого поліцейських викликали на пожежу в багатоповерхівку(Немишлянський район). Після гасіння вогню в квартирі знайшли 43-річну жінку з численними травмами і ножовими пораненнями. Вона померла, не доїхавши до лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіціі в Харківській області.

У поліції уточнили, експерти нарахували на тілі жінки більше 20 ножових поранень.

"Поліцейські вийшли на слід 32-річного чоловіка, з яким потерпіла раніше жила разом в будинку під Харковом. Рік тому вона кинула чоловіка через його постійні знущання і образи. До того ж, зловмисник не раз піднімав на жінку руку. Постраждала рік тому зняла квартиру в Харкові і разом з дітьми переїхала до міста. Увечері, 16 лютого, коли жінка була вдома одна, зловмисник прийшов до неї і жорстоко розправився з колишньою співмешканкою. Після скоєння злочину він підпалив квартиру", — розповіли поліцейські.

 

Чоловіка затримали за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозри за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) і обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає тюремне ув'язнення на термін до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, пожежа сталася в п'ятиповерховому будинку на вулиці Харківських дивізій, 20. Звідти евакуювали 30 осіб.