Понад сто будинків в Харкові залишилися без тепла і гарячої води

Співробітники "ХТМ" ремонтують тепломагістралі.

У п'яти районах Харкова немає води до сьогоднішнього вечора, в двох відключення будуть 26 січня.

22 січня відключили тепло і гарячу воду в частині Слобідського, Шевченківського, Індустріального, Московського і Немишлянського районів. Про це повідомили в комунальному підприємстві "Харківські теплові мережі".

З 9:00 до 21:00 ремонтують ділянку тепломагістралі на провулку Зерновому, 1/35 (Слобідський район). Від теплопостачання відключені два житлових будинки і одне відомство, від гарячої води — один будинок (тепла немає в будинках, обмежених вулицями Морозова і Матросова).

У Шевченківському районі відключення діє до 20:00. Там усувають дефект на тепломагістралі на вулиці Динамівській, 4. Без тепла залишилися 16 будинків, без гарячої води — чотири будинки на провулку Фанінському, вулиці Динамівській, в'їзді Тріклера, вулицях Авіаційній і Сумській.

У мешканців Індустріального району тепла не буде до 17:00. На вулиці Верстатобудівній, 6 ремонтують відгалуження від тепломагістралі. Теплопостачання немає в 51 житловому будинку, чотирьох школах, гарячого водопостачання — в 35 будинках і чотирьох школах на вулицях Миру, Біблика, 12 Квітня, Косарєва, проспектах Індустріальному та Олександрівському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Котельня пішла на карантин. У Харкові замерзають центральні райони

У Московському районі ремонтують відгалуження від тепломагістралі на вулиці Бикова, 48. До 18:00 відключені від тепла 18 будинків, від гарячої води — десять, обмежених вулицями Бикова, Салтівське шосе, Камишева та проспектом Ландау.

Крім того, з 8:00 26 січня до 8:00 27 січня комунальники працюватимуть на тепломагістралі на вулиці Рибалка (Немишлянський район). В цей час тепла не буде в 218 будинках, чотирьох школах, п'яти дитячих садках, трьох лікарнях, трьох відомствах, гарячої води — в 175 будинках, чотирьох школах, п'яти дитячих садках, трьох лікарнях, трьох відомствах. Відключення буде на Московському проспекті, вулиці Харківських Дивізій, Рибалка, Ощепкова, Танкопія, бульварі Хмельницького, вулицях Пожарського і Багратіона.

У цей період — з 26 по 27 січня — відключення буде також в Індустріальному районі. Тепла і гарячої води не буде в 34 будинках і одному дитячому садку на вулиці Потоцького і проспекті Олександрівському.