Помер від крововтрати: подробиці вбивства в ресторані в центрі Харкова

Конфлікт почався біля ресторану, а завершився всередині — стріляниною і різаниною.

Поліція відновила події ночі з 31 жовтня на 1 листопада в ресторані Biani Champagneria.

Вбивства 37-річного чоловіка в ресторані Biani Champagneria на вулиці Ярослава Мудрого в Харкові передувала сварка, яка почалася біля закладу в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіціі в Харківській області.

За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника Київського райвідділу поліції Михайла Цапа, пізніше конфлікт продовжився в самому закладі.

"Потерпілий з пристроєм для стрільби гумовими кулями зайшов до приміщення ресторану на другий поверх і почав стріляти в сторону відвідувачів", — зазначив Цап.

Почалася бійка. В результаті бійки з декількома відвідувачами ті завдали чоловікові з пістолетом дві колото-різані рани — на правому і лівому стегні. Від крововтрати чоловік помер на місці. Чим конкретно були нанесені рани, не повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У листопаді суд почне слухати справу двох харківських оперів, обвинувачених в приховуванні вбивства

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 15 років позбавлення волі.

KHARKIV Today раніше писав про те, що вранці в неділю, 1 листопада, в ресторані Biani Champagneria сталася стрілянина, яка завершилася смертю того, хто стріляв.

Після вбивства з'являлася інформація про те, що вбитим виявився охоронець народного депутата Дмитра Шенцева — Руслан Смирнов. Сам Шенцев заявив, що ніколи не знав убитого чоловіка.

Поранений в результаті стрілянини в ресторані 32-річний Дмитро Шаповалов, в свою чергу, самостійно звернувся до лікарні, проте лікарям сказав, що поранення отримав не в ресторані, а на Олексіївському житловому масиві.