На реконструкцію скверу поруч з майбутнім храмом біля Кінного ринку хочуть витратити 43 мільйони гривень

Департамент комунального господарства Харківської міськради шукає виконавця робіт з капітального ремонту скверу біля ДК "ХЕМЗ".

Департамент комунального господарства Харківської міськради шукає виконавця робіт з капітального ремонту скверу біля ДК "ХЕМЗ".

Тендер на благоустрій двох гектарів зеленої зони на розі Московського проспекту і вулиці Броненосця «Потьомкін» оголосили 1 червня, аукціон розпочнеться через 17 днів. Про це стало відомо з тендерної документації на сайті державних закупівель ProZorro.

Згідно з документами, понад 43 мільйони гривень департамент комунального господарства віддасть, в тому числі, за виїмку ґрунту, вивезення сміття, викорчовування пнів, кущів і маленьких дерев, посів газону, облаштування бетонних фундаментів, викопування ям, облицювання стін гранітними плитами, установку бетонних бордюрів і облаштування покриття з тактильних плиток. Також в сквері біля ДК "ХЕМЗ" планують встановити 3 каруселі, дві гойдалки, гімнастичний комплекс "Рукохід", пісочницю, 3 різних ігрових комплекси, два спортивних комплекси "Воркаут" і 4 тенісних столи.

На сайті державних закупівель вказано, що роботи повинні виконати до кінця 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще одна церква - навіщо Кернес узявся за реконструкцію скверу біля Кінного ринку?

Нагадаємо, 15 травня Кернес анонсував реконструкцію парку біля ДК "ХЕМЗ", уточнивши, що там приведуть в порядок алеї, побудують дитячі містечка, спортмайданчик і зведуть храм.