Московський проспект перекриють на три дні для ремонту ливнівок

Рух транспорту на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Тарасівської буде заборонений до 20 липня.

Рух транспорту по пр. Московському на ділянці від вулиці Академіка Павлова до Тарасівської буде заборонений з 21:00 17 липня до 5:30 20 липня.

Як повідомили в департаменті інфраструктури міськради, це пов'язано з санацією (ремонтними роботами) зливової каналізації.

На цей період об'їзд закритої ділянки буде організований по вул. Польовий, вул. Академіка Павлова, пров. Конюшенному і ін.

Автобус №249е буде об'їжджати цю ділянку наступним чином: пр. Московський — пров. Конюшенний — вул. Академіка Павлова — пр. Московський і далі за маршрутом.

Тролейбус №13 курсуватиме так: парк "Зустріч" — вул. Харківських Дивізій — пр. Московський — розворотне коло "ст. м."Московський проспект".

Трамвай №8 курсуватиме наступним чином:

  • перша частина: 602 м / р — Салтівське шосе — пров. Салтівський — вул. Академіка Павлова — вул. Семиградська — вул. Верінська — вул. Мойсеївська — ст. м. "Київська" — вул. Шевченка — Журавлівський гідропарк;
  • друга частина: вул. Одеська — пр. Героїв Сталінграда — вул. Морозова — парк Машинобудівників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  "На тротуарі 40 сантиметрів води, а міськрада будує зоопарк ": як Харків пішов під воду 13 і 14 липня

Раніше KHARKIV Today писав, що на ремонт дощової каналізації на вулицях Дмитрівській і Коцарській, які кілька днів тому затопило дощем, витратили в цілому 955 тисяч гривень.