Кучер забрав слова про танк і трактор назад

У свій день народження Олексій Кучер зізнався, що видалив п'ятничний пост про Кернеса і Ярославського.

У свій день народження Олексій Кучер зізнався, що видалив п'ятничний пост про Кернеса і Ярославського.

Голова ХОДА Олексій Кучер провів розмову з президентом DCH Олександром Ярославським, про що написав на своїй сторінці в Facebook.

"Друзі, довго думав над останніми подіями. Емоції вщухли, а осад залишився. Вчора поговорили з Олександром Ярославським. Пост видалив. Зараз не час для емоцій. Олександр вже виділив на боротьбу із COVID-19 особисті гроші і готовий допомагати харків'янам далі. Це головне ", — написав Кучер.

У п'ятницю ввечері голова ХОДА писав: "Коментуючи написане мером Харкова, я б сказав, що Кернес і Ярославський — це танк, який скоріше схожий на трактор виробництва ХТЗ, випуск яких Ярославський так і не налагодив, хоча багато про це говорив" .

Як писав KHARKIV Today, сварка між Кучером і Ярославським бере свій початок від 18 березня — тоді в Харкові вдруге засідав антикризовий штаб, де повинні були обговорити внески представників великого бізнесу на боротьбу з коронавірусом.

Спочатку штаб складався з трьох чоловік: голови Олександра Ярославського, Харківського міського голови Геннадія Кернеса і голови Харківської ОДА Олексія Кучера. Однак замість останнього на засідання прийшов заступник Тарас Пастух. За це на антикризовому штабі раз у раз невтішно висловлювалися про Олексія Кучера.

Натомість, Кучер назвав штаб з Ярославським і Кернесом фікцією, а їх зустріч з бізнесом - вимаганням в стилі 90-х.