Харків'ян кличуть на фестиваль креативних індустрій

На фестивалі чекають представників креативної індустрії, бізнесу, експертів моди і стилю.

Гостям заходу запропонують взяти участь в освітніх дискусіях, навчальних тренінгах та воркшопах з топовими спікерами, лідерами в області цифрових технологій і інновацій, фешн-показах відомих українських дизайнерів.

2 і 3 жовтня в Харкові пройде фестиваль креативних індустрій "Create Kharkiv Business Education". Креативним амбасадорам вручать почесні нагороди, обіцяють нагородити кращих блогерів Харкова і України.

Організатори очікують створення першого в Україні кластера креативних індустрій, оскільки фестиваль збере талановиту молодь.

"Харків — володар високих творчих амбіцій. У нас сильна школа дизайну, розробників, ми сильні в фешн-індустрії, Харків — мекка студентства, молодих вчених і музикантів. Створення кластера креативних індустрій — перший досвід в Україні. Крім того, що це імідж нашого міста, це ще і публічний крок назустріч регіональному бізнесу, який може і повинен використовувати цей ресурс. Очікується, що завдяки йому креативне ком'юніті буде рости, зміцнюватися і об'єднуватися", — сказала начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Харківської міської ради Вікторія Грецька-Миргородська .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міжнародний кінофестиваль в Харкові відкриє фільм-призер Венеціанського кінофестивалю

Щоб взяти участь у фестивалі, потрібно зареєструватися за посиланням. Він пройде в Fabrika Space (вулиця Благовіщенська, 1). Крім того, фестиваль можна буде подивитися онлайн.