Харківські рятувальники отримали нові машини (Фото)

Ford Ranger закупили за державною програмою.

Автомобілі вирушили до Богодухівського, Куп'янського і Чугуївського районів.

4 листопада три районні підрозділи Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області отримали спеціальні аварійно-рятувальні машини (Сасма-Л) Ford Ranger.

"Автомобілі закуплено в рамках Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року, — повідомили в ДСНС в Харківській області. — Спецавтомобілі вже приступили до бойового чергування в рятувальних підрозділах Богодухівського, Куп'янського та Чугуївського районів, через які проходять автошляхи міжнародного і регіонального значення "Харків —Охтирка" (Р-46), "Чугуїв — Мілове" (Р-07) і "Київ — Харків — Довжанський" (М-03)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентська лікарня в Харкові купить машину за півмільйона гривень

Відзначається, що в кожному з автомобілів є гідравлічне, електричне, пневматичне аварійно-рятувальне обладнання, носилки для перенесення потерпілих, засоби освітлення та стабілізації аварійних об'єктів.

За допомогою цього обладнання рятувальники зможуть швидко дістатися до місць дорожньо-транспортних пригод.

Сьогодні у підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області вже є шість аварійно-рятувальних машин легкого типу (Сасма-Л) і дві середнього типу (Сасма-С).