Харківські двірники просять вчасно оплачувати "комуналку"

Комунальники працюють у штатному режимі під час карантину.

Зарплата комунальників закладена в тариф, тому несвоєчасна оплата комунальних послуг може позначитися на їхній зарплаті.

Співробітники комунальних підприємств "Харківблагоустрій" і "Харківміськліфт" нагадали жителям міста, що кожного дня надають їм послуги і попросили вчасно оплачувати їхню працю.

Під час карантину двірники продовжують прибирати вулиці, двори і парки, а співробітники "Міськліфта" — проводити поточний ремонт обладнання і планову реконструкцію ліфтів, аварійні бригади теж на місцях.

Директор КП "Харківміськліфт" Олександр Топчій нагадав, що зарплата співробітників КП закладена в тариф. "Ми просимо харків'ян оплачувати комунальні послуги. Це дасть можливість нашому підприємству зберегти робочі місця і забезпечити якісний рівень роботи ліфтового господарства", — сказав Топчій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 25% харків'ян в березні не сплатили рахунки за воду і каналізацію

Аналогічна ситуація і в КП "Харківблагоустрій". Тому двірники просять не затримувати квартплату.

Як писав KHARKIV Today,  Харківська область опинилася на третьому місці в Україні по боргах за комунальні послуги. Найбільше за комунальні послуги заборгували жителі Києва — 6 мільярдів 808 мільйонів гривень. На другому місці жителі Дніпропетровської області з боргом 5 мільярдів 516 мільйонів гривень. Харківська область посідає третє місце, сума заборгованості — 4 мільярди 817 мільйонів гривень.