Харківська підземка заплатить 10 мільйонів гривень за обслуговування турнікетів

Йдеться про обслуговування пристроїв автоматизованої оплати проїзду в метро.

Виконавець повинен проводити техобслуговування і гарантувати безперебійну роботу пристроїв.

Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" витратить 9 762 000 гривень на технічне обслуговування пристроїв автоматизованої системи оплати проїзду в підземці. Відповідний тендер в понеділок, 14 грудня, з'явився на Prozorro.

У документації йдеться, що пристрої автоматизованої оплати проїзду в кількості 1214 одиниць знаходяться на 30 станціях метро. Переможець конкурсу повинен буде з використанням своїх матеріалів, вузлів, деталей, радіоелектронних компонентів і технічних засобів здійснювати технічне обслуговування пристроїв. Серед них, зокрема, автоматичні контрольні пункти на вхід (турнікети), блоки управління, автомати з видачі квитків, автоматизовані робочі місця чергових у вестибюлях і так далі.

Поточне техобслуговування пристроїв виконується відповідно до розроблених виконавцем щомісячних графіків, які узгоджуються з замовником не пізніше, ніж за три робочих дні до початку місяця. Невиконання узгоджених графіків обслуговування в повному обсязі або з затримкою виконання на два і більше днів, вважається несвоєчасним наданням послуг.

Виконавець гарантує півроку безперебійної роботи пристроїв після проведення повного регламентного техобслуговування.

Надавати послуги потрібно з 1 лютого 2021 до 31 січня 2022 року. Аукціон запланований на 19 лютого 2021 року.

KHARKIV Today раніше писав про те, що метрополітен витратить майже мільйон гривень на обслуговування автомобілів.