Кернес скаржиться на заступника голови Офісу президента

Харківський міський голова незадоволений комунікацією з Офісом президента, до цього не до вподоби йому був прем'єр-міністр.

Харківський міський голова незадоволений комунікацією з Офісом президента, до цього не до вподоби йому був прем'єр-міністр.

Геннадій Кернес знову скаржиться на представників центральної влади. Кожен раз, коли йому випадає нагода, він когось критикує з найближчого оточення Володимира Зеленського. Цього разу Геннадій Кернес скаржився журналістам "LB.ua", які запитували про реакцію мерів різних міст на демарш міського голови Черкас, який скасував карантин у місті.

"Центральна влада працює через губернаторів сьогодні. З мерами намагаються працювати. Нещодавно був великий селектор мерів з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком. Я задавав багато питань, відповідей не отримав. Потім кілька разів передзвонювали з ОП, але це були просто розмови. За фактом, місцеве самоврядування сьогодні надане самому собі — справляється, як може. Це якщо ви про підтримку центру питаєте", — пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карантинне самоврядування: чому Кернес вирішив не йти на конфлікт із Зеленським?

Раніше Харківський міський голова повідомляв, що безрезультатно відбулася селекторна нарада мерів і прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. За його словами, у міст немає грошей, є тільки цінні вказівки зверху і проблеми.