Кернес приїхав в гості до Кучера

Геннадій Кернес, Олексій Кучер і Олександр Ярославський проведуть засідання штабу із протидії коронавірусу в ХОДА.

Геннадій Кернес, Олексій Кучер і Олександр Ярославський вперше зустрінуться в ХОДА.

Штаб по боротьбі з коронавірусом в Харківській області сьогодні засідає в будівлі Харківської облдержадміністрації у складі голови ХОДА Олексія Кучера, мера Геннадія Кернеса і бізнесмена Олександра Ярославського.

Кернес приїхав заздалегідь: його кортеж був припаркований у внутрішньому дворі ХОДА вже о 10:45.

Крім того, на нараді  присутні народні депутати, прокурор Харківської області Олександр Фільчаков, голова ГУ Нацполіціі в області Валерій Сокуренко і голова СБУ Микола Найдич.

Як писав KHARKIV Today,  між Кучером і Ярославським відбулася сварка 18 березня, коли в Харкові вдруге засідав антикризовий штаб, де повинні були обговорити внески представників великого бізнесу на боротьбу з коронавірусом.

Спочатку штаб складався з трьох чоловік: голови Олександра Ярославського, Харківського міського голови Геннадія Кернеса і голови Харківської ОДА Олексія Кучера. Однак замість останнього на засідання прийшов заступник Тарас Пастух. За це на антикризовому штабі раз у раз невтішно висловлювалися про Олексія Кучера.

Натомість, Кучер назвав штаб з Ярославським і Кернесом фікцією, а їх зустріч з бізнесом - вимаганням в стилі 90-х. Однак 23 березня Олексій Кучер заявив, що сварку потрібно припиняти, тому що зараз "не час для емоцій".