Чоловіку, який напав на жінку в центрі Харкова, обрали запопіжний захід

Нападника відправили на два місяці в СІЗО без права внесення застави.

46-річний житель Харківського району буде перебувати під вартою.

Дзержинський районний суд Харкова обрав запобіжний захід чоловікові, який 25 вересня поранив і пограбував підприємницю на проспекті Науки, а потім викрав її автомобіль. Про це KHARKIV Today в понеділок, 28 вересня, повідомив прессекретар Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

"60 днів утримання під вартою без права внесення застави", — розповів він.

Про те, що співробітники поліції затримали нападника на підприємницю, 46-річного жителя Харківського району, стало відомо на наступний день посла події — в суботу, 26 вересня.

Його знайшли за описом на вулиці 23 Серпня. Чоловіка підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України.

Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Як повідомляв KHARKIV Today, все почалося 25 вересня.  Чоловік з жінкою вийшли з "Укрсиббанку" на проспекті Науки і сіли в машину, де їх чекав зловмисник. Погрожуючи пістолетом, він наказав віддати гроші, проте отримав відмову. Після цього грабіжник вистрелив у жінку.

Коли чоловік з жінкою покинули автомобіль, зловмисник на ньому зник.

Пізніше BMW постраждалої знайшли на вулиці Мінській. Для цього в місті вводили операцію "Сирена". Зловмисник залишив автомобіль і пішов в невідомому напрямку.

Постраждалою виявилася харківська підприємниця Тетяна Брауде.