Експрокурор очолив Держспоживслужбу в Харківській області

Олег Богинський живе в квартирі матері і їздить на її авто.

У минулому році експрокурор отримав у подарунок від найближчої родички 100 тисяч гривень.

15 січня головне управління Держспоживслужби в Харківській області очолив Олег Богинський.

"Олег Богинський підкреслив, що головне — вирішення пріоритетних завдань, а успішність їх вирішення є важливим елементом посилення спроможності служби в регіоні", — йдеться на сайті Держспоживслужби в регіоні.

13 січня колишній прокурор подав декларацію в якості кандидата на посаду начальника головного управління Держспоживслужби в Харківській області. Документ опублікований на сайті Нацагентства з протидії корупції.

Згідно з декларацією, Олег Богинський володіє половиною квартири площею 68 квадратних метрів в Харкові, друга половина майна належить Нелі Яковлєвій, в попередніх деклараціях він вказував, що жінка — його мати. Крім цього, новопризначений начальник Держспоживслужби в регіоні має право користуватися квартирою площею 58 квадратних метрів в Харкові, нерухомість записана на ту ж Нелю Яковлєву. Їздить Олег Богинський на Mitsubishi Outlander XL 2007 року випуску, авто теж належить його матері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній харківський прокурор потрапив під санкції США

Судячи з попередніх фінансових звітів, начальник Держспоживслужби в Харківській області працював прокурором в нашому регіоні до 24 квітня минулого року. З початку 2020 року і до моменту звільнення він заробив там майже 154 тисячі гривень. Ще 100 тисяч гривень йому подарувала найближча родичка — Неля Яковлєва. Готівкою Олег Богинський зберігає 46 тисяч доларів, на його банківських рахунках — понад десять тисяч гривень.