Айна Тимчук анонсувала звільнення

Айна Тимчук сказала, що хоче змінити деяких заступників, але як скоро це станеться — не прогнозує.

Голова Харківської ОДА Айна Тимчук не виключає, що посади заступників обіймуть люди з інших регіонів.

Зараз всі заступники голови Харківської ОДА працюють, але деяких Айна Тимчук хоче змінити.

"Це не сьогодні і не завтра, ми не можемо зупинити область через якісь призначення. Це буде, зрозуміло, відбуватися. Я думаю, що у Харківській області достатньо свого потенціалу професійного, щоб забезпечити всі напрямки роботи. Я на цьому наполягаю, я на це націлена, але, якщо будуть потрібні, звичайно, буду привозити людей з інших регіонів", — пояснила вона.

За словами Айни Тимчук, вона спілкується з міською владою. Раніше вона працювала в команді Кернеса і на питання, чи залишилися у неї хороші стосунки з мером, відповіла: "звичайно". При цьому вона уточнила, що ця команда на неї не впливає.

"Ніяка команда сьогодні на Харківську ОДА і на мене особисто, ніхто сьогодні, крім президента, який мене призначив на посаду, і крім депутатського корпусу, який буде мене підтримувати, на мене більше ніхто ніякого впливу не має. Ні в особистих стосунках, ні в робочих стосунках, однозначно", — розповіла голова Харківської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що говорила нова голова Харківської обладміністрації на першій сесії облради

Як писав KHARKIV Today, 27 листопада Зеленський підписав указ про призначення на посаду голови Харківської ОДА Айни Тимчук. Іншим указом він звільнив з цієї посади Олексія Кучера. Президент вручив Тимчук службове посвідчення та побажав успіхів у роботі.