В останній день року по Харкову проїде святковий трамвай

Це буде звичайний прикрашений вагон.

Харків'ян запрошують проїхатися святковим вагоном по Харкову 31 грудня. Екскурсія буде не на ретро-трамваї, як раніше.

Для цього прикрасять звичайний вагон. Справа в тому, що старенький МТВ-82, який зазвичай використовували для поїздок, знищили російські окупанти під час обстрілу Салтівського депо. Легендарна "Аннушка" вціліла, але її поки не використовуватимуть, говорять організатори екскурсій.

"Кожного 31 грудня, сім років поспіль, ми з вами каталися та святкували на одному з двох ретро-вагонів. Харків - єдине місто в Україні, де існував та був на ходу цілий парк старовинних трамваїв - Аннушка та МТВ-82. Аннушка, на щастя, жива та майже здорова, і ми її ще побачимо на вулицях. А ось МТВ, наш любий трудяга, важкий, гучний та невтомний - загинув. Але екскусія відбудеться. Свято має бути! Звичайний вагон вже готують та прикрашають. Нам буде тепло і зручно. Тож можна буде вдягнутися, ммм, дещо сміливіше та взяти із собою не тільки глинтвейн", - повідомили організатори.

Старт о 13:00 від Південного вокзалу. Маршрут - сюрприз: його навіть ескурсоводи дізнаються у день екскурсії. Вартість квитка на одну особу 200 гривень.

Записатися можна за телефонами 050 579 3363, 096 533 9917.