Фотограф з Харкова презентує дебютний роман в будинку "Слово"

Мстислав Чернов представить роман "Часи сновидінь".

Дебютний роман "Часи сновидінь" кореспондента The Associated Press Мстислава Чернова чекав презентації в рідному місті автора майже рік.

У неділю, 14 березня, в будинку "Слово" Мстислав Чернов представить роман "Часи сновидінь". Це підсумок його восьмирічної кореспондентської роботи в гарячих точках.

Фотограф з Харкова працював в Україні, Сирії, Іраку, секторі Газа, Білорусі, Нагірному Карабасі — всього 40 країнах, переважно в зонах конфліктів. Читача чекають окупований російськими військами Слов'янськ і засніжені верхівки гімалайських гір, історія палкої пристрасті в італійській Катанії і нелюбові в затишній квартирі в Харкові, загадка таємничого вбивці і відчай безнадійно хворого. Там, де дійсність тісно переплетена з нічними жахами, сюжетні лінії перетинаються, утворюючи єдину реальність, яка існує в спогадах і уяві автора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резиденція в будинку "Слово", ручка Тичини, стіл Жадана і амбасадори Харкова

Щоб потрапити на презентацію дебютного роману Мстислава Чернова, через карантин потрібно зареєструватися на захід за посиланням. Вона розпочнеться о 19:00 14 березня в резиденції "Слово". Для її розвитку тих, хто збирається прийти, просять зробити благодійні внески у розмірі 100 гривень.