12 місць у Харкові, де можна замовити паски

Харків'яни можуть поласувати пасками з кокосом, свіжими ягодами і марципаном.

KHARKIV Today розповідає про міські заклади, де продають великодні частування.


 

Osteria La Cantina

Ресторан італійської кухні Osteria La Cantina пропонує в цьому році Colomba di Pasqua: м'яку паску з пухнастою начинкою, в'яленою вишнею і крихтами шоколаду всередині і з солодкою хрусткою скоринкою з мигдальними пластівцями зверху.

Ціна: 200 грн за 300 г;

Як замовити: на сайті, в месенджер / директ у Facebook/Instagram або за телефоном 068 880 08 81;

Адреса: вул. Сумська, 7.


 

Той самий баранчик

У ресторані грузинської кухні "Той самий баранчик" печуть паски з трьома видами "папах": з шоколадною, білою або ніжно-рожевою меренгою. До виробів додають курагу, цукати, в'ялену вишню і журавлину.

Ціна: 80 грн за 300 г, 160 грн за 600 г;

Як замовити: за телефоном 099 209 68 22;

Адреса: вул. Сумська, 35А.


 

KINOSHNIKI

У ресторані KINOSHNIKI можна вибрати з двох видів пасок: сирної "Царської" з родзинками, цукатами апельсином і лимоном; "Панеттоне" з родзинками і журавлиною. До "Панеттоне" можна додати рідкий центр з карамелізованого білого шоколаду.

Ціна: "Царська" — 380 грн за 900 г; "Панеттоне" — 180 грн за 300 г, 290 грн за 500 г, вартість добавки 70 грн;

Як замовити: за телефоном 050 402 22 01;

Адреса: вул. Космічна, 4/11.


 

Gorcafe 1654

Gorcafe 1 654 пропонує чотири види пасок: франжипан — паска з франжипаном з мигдального борошна з цукатами, родзинками, журавлиною і мигдальними пластівцями; шоколад в шоколаді — паска з шоколадним кремом усередині, з шоколадною глазур'ю і шоколадними кульками; філадельфія і полуниця — паска з подрібненими пелюстками троянд, рожевою глазур'ю і свіжою полуницею; кокос веган — паска на кокосових вершках з білою глазур'ю і кокосовими пластівцями.

Ціна: франжипан — 330 грн за 535 г; шоколад в шоколаді — 380 грн за 900 г; філадельфія і полуниця — 580 грн за 1100 г; кокос веган — 460 грн за 800 г;

Як замовити: за телефоном 063 403 25 15;

Адреса:  пл. Конституції, 2/2.


 

Думки Вголос

У ресторані "Думки Вголос" печуть два види пасок: з франжипаном, мигдальними пластівцями, родзинками і апельсиновими цукатами і ромом; шоколадну з шоколадно-горіховим кремом, шоколадним ганашем і мигдалем.

Цена: з франжипаном — 245 грн за 500 г; шоколадна — 350 грн за 750 г;

Як замовити: в директ в Instagram; за телефоном 095 800 80 02;

Адреса: пл. Павлівська, 5/7.


 

Petit Paris

Кондитерська Petit Paris від шеф-кондитера Тетяни Титової пропонує два види пасок: з шоколадом і вишнею / журавлиною або з цукатами.

Ціна: 170 грн за 450 г;

Як замовити: в чат-боті;

Адреса: вул. Квітки-Основ'яненка, 12.


 

Нахлібник

У магазині "Нахлібник" великий вибір пасок: фірмова з коньяком, курагою і мигдальними пластівцями; ванільна з цукатами і чорним шоколадом; паска з кисломолочним сиром і в'яленою вишнею; апельсинова з лікером, цукатами і апельсинами; паска з апельсиновими цукатами, лікером, імбиром і кардамоном; паска "Шоколадний трюфель".

Ціна: 120-180 грн (в залежності від виду і маси паски);

Як замовити: за телефоном 050 872 83 69;

Адреса: вул. Данилевського, 26.


 

Familia

Ресторан французької кухні Familia пропонує два види пасок: великодній кекс, просочений медовим бренді і ангостурою з в'яленою вишнею, інжиром і горіхами; паску з апельсиновими цукатами, родзинками і пелюстками чайної троянди.

Ціна: великодній кекс — 85 грн за 100 г; паска — 227 грн за 350 г, 315 грн за 600 г;

Як замовити: за телефоном 095 455 93 96;

Адреса: вул. Скрипника, 26.


 

Borsch eatery

Ресторан Borsch eatery готує два види пасок: печену — з цукатами апельсина, імбиру, журавлини, родзинками в амаретто, з білим шоколадом, марципановим яйцем і шоколадними цукерками; сирну — з цитрином, молочним шоколадом і шоколадними цукерками.

Ціна: печена — 250 грн за 550 г; сирна — 350 грн за 600 г;

Як замовити: у закладі чи у месенджер/директ в Facebook/Instagram;

Адреса: вул. Бакуліна, 14А.


 

Мясоедовъ

У "Мясоедовъ" три види пасок: печена — з шоколадом, родзинками і апельсином; малинова з мигдалем і паска з молочним шоколадом і фундуком.

Ціна: печена — 189 грн за 420 г; 239 грн за 660 г; малинова з мигдалем — 259 грн за 850 г; молочна з фундуком 399 грн за 880 г;

Як замовити: у закладі або в месенджер/директ в Facebook/Instagram;

Адреса: вул. Академіка Білецького, 19.


 

Хлібниця

Пекарня "Хлібниця" пропонує п'ять видів пасок: з кишмишем, курагою і дутим рисом; паску з кумкватом, манною крупою, коньяком, фундуком, волоським горіхом і насінням гарбуза; імбирну паску з цукатами, сушеною вишні і курагою; сирну паску "Царська" з родзинками кишмиш і білим цукром; сирну паску з шоколадом, ягодами годжі, волоським горіхом і сушеною вишнею.

Ціна: 69-250 грн (в залежності від виду і маси паски);

Як замовити: на сайті;

Адреса: вул. Кооперативна, 6/8; пр. Науки, 19; вул. Отакара Яроша, 27; вул. Клочківська, 191; пр. Людвіга Свободи, 32.


 

Здобушка

У мережі пекарень "Здобушка" печуть різні святкові вироби: від звичайних пасок з родзинками, цукатами, шоколадом або солоною карамеллю до панеттоне і мигдальних пасок з марципаном.

Ціна: 20-240 грн (в залежності від виду і маси паски);

Як замовити: на сайті;

Адреса: вул. Армійська, 39А; вул. Академіка Богомольця, 2; Пермський провулок, 10.