Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

Демарши ВККС

юрист, розвідник 92-ї бригади

Я не знаю, як коментувати вчорашні демарши ВККС.

Презумпція невинуватості панує у їхніх головах лише тоді, коли мова йде про них самих і їхніх заплямованих колег.

Наступних суддів, попри наші офіційні висновки, Вища кваліфікаційна комісія вважає доброчесними кандидатами до Верховного Суду:

Гришин - справа С.Луценко проти України.

Гришин зробив жахливу річ: засудив особу за замовне вбивство, керуючись недопустимими доказами. Неправосудно засуджений (тобто, невинний) С.Луценко біля 8 років був ув'язнений. Гришин не отримав навіть догани.

При цьому (увага) Гришин, подаючи документи на конкурс, набрехав в декларації доброчесності що, мовляв, подібних рішень не приймав!

Гришин прямо на пленарному засіданні ВККС в очі цим 15 "шпеціалістам" сказав, що, не він посилався на недопустимі докази (показання Лисяка), це був... ̶о̶д̶н̶о̶р̶у̶к̶і̶й̶ ̶ч̶є̶л̶о̶в̶є̶к̶ ̶ Верховний суд України, хто посилався. А Європейський суд (п. 44 http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/974_852) каже, що Гришин хоч дійсно прямо і не посилався, але зробив ще жахливіше — побудував на незаконних доказах прямо резолютивну частину вироку.

ВККС подолала наш висновок 13 голосами проти 1 (плюс 1 відвід).

Набрехав в декларації доброчесності також одеський суддя Золотніков, який заборонив мирні зібрання за часів Майдану. ВККС одноголосно вирішила, що брехня в декларації доброчесності — це доброчесно. При цьому раніше за такі ж само порушення знімала з конкурсу.

Вішенкою на тортик стало долання висновку по судді Наталії Калініченко, яка мандрує до окупованого Криму і до окупантів в Сочі.

Я не відпочивати туди їздила а на весілля (с).

ВККС одноголосно подолала висновок.

Судді, вчіть російську! Бо незабаром це буде обов'язковим етапом оцінювання.

Звідси можна побачити, що системи і послідовності в рішеннях ВККС нема ніякої. З нашими висновками їхні рішення не корелюють. Вони керуються якимись іншими міркуваннями. До кінцевого результату зраду розганяти поки що не буду, доведу вже свою справу до кінця. Але ілюзії розвіяно.

Можна вибачити помилки і слабкість. Але неможна вибачати нещирість і обман.

Пленарні засідання сьогодні продовжаться.

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.