Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

Путіну і Кремлю вигідний розкол української нації

Голова Центру досліджень політичних цінностей, голова Мистецького Об'єднання "Остання барикада"

Дві години лекції в зеленці в Харкові...

Облили зеленкою ще до початку. Підійшли 7 чоловік в однакових чорних футболках і почали розпитувати. А я їм відповідав. І в цей час хтось з них з-за спини іншого виплеснув мені в очі зленку. Ну, дууууже мужній і патріотичний вчинок! Ну, звісно, борці ж за чистоту нації!

Приїхала швидка і запропонувала госпіталізацію. Та це означало, що я б не прочитав лекції.

Тож від госпіталізації я відмовився. Натомість дві години читав лекцію. Про толерантність. Дуже символічно-читати лекцію про толерантність в зеленці.

Як пожартував мій добрий друг Микола Павлюченко: "справжній Доній- це той, що в зеленці".

З Миколою, до речі ми познайомилися влітку 2014 в "Айдарі". Тепер ми вже не надто патріотичні для ультра-ультра-правих (чи як вони себе там називають?)

Найкумедніше, що ця група "в чорних футболках" ще 2 години слухали мою лекцію. Якийсь мазохізм, здається. Ну, нащо слухати те, що тобі не подобається і те, що ти не сприймаєш?

Та загалом це не про толерантність, це вже про ще один з 25 пунктів модерної української національної ідеї: "Вгамуй власну агресію!"

Путіну і Кремлю вигідний розкол української нації. Роками їхні спецслужби через різноманітні організації (часто під ура-патріотичними гаслами) працюють над дефрагментацією нації.

Звісно, це не означає, що патріотично налаштовані хлопці є агентами. Звісно, ні. Та ті, хто роками запускав розкольницькі тези-діяли в інтересах російських спецслужб, зокрема. Їхнє завдання було сіяти внутрішю агресію серед українців.

Тому: "Вгамуй власну агресію!"

Оригинал: Олександр Доній / Facebook 

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.