Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

"Вибори до об’єднаних територіальних громад – це важкий, але реальний шлях від рабства до власного дому", - Олег Березюк

Фото: kharkiv.samopomich.ua
12 жовтня голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк відвідав Харківську область.

Сьогодні, 12 жовтня голова фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк відвідав Харківську область.

Разом із народним депутатом Романом Семенухою Березюк зустрівся з мешканцями селища Зачепилівка, а також села Наталине Красноградського району і села Черкаська Лозова Дергачівського району Харківської області.

Зокрема, у Наталиному мешканці поскаржились на випадки зловживань з боку органів місцевого самоврядування. Як розповіли наталинці, бюджет села - приблизно 7 млн грн, які, на думку громади, використовуються не за призначенням. Після створення об’єднаної територіальної громади село має отримати близько 15 млн грн.

"Вибори до об’єднаних територіальних громад – це важкий, але реальний шлях від рабства до власного дому. Об'єднані територіальні громади – це інструмент, завдяки якому люди у своїх селах та містах отримують шанс на краще завтра. Їхній успіх у дрібниці: люди бачать, що можуть самі покращити умови життя своєї громади", - заявив Олег Березюк під час зустрічі з мешканцями.

Як писав KHARKIV Today, 29 жовтня пройдуть вибори голів та депутатів у семи ОТГ Харківської області.

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.