Нажмите "нравится", чтобы читать KHARKIV Today на Facebook

8 марта в Харькове мокрый снег с дождем и гололед

Фото: depositphotos.com
Фото: depositphotos.com
В Харьков идет потепление

В четверг, 8 марта в Харькове ожидается температура воздуха днем до +2 градусов.

По информации Укргидрометцентра, 8 марта в Харькове днем температура поднимется до 0...+2 градусов. Ветер западный 5-10 метров в секунду. Такой же погода будет и 9 марта. В пятницу синоптики предупреждают о гололедице и сильных порывах ветра.

Как сообщила синоптик Наталка Диденко, в Харьковской области еще будет холодно.

"Не завжди вирішально, хто важчий, сильніший. Завжди вирішально, чия правда. А правда зараз - за нею, за красунею, за весною. І хоча холодне повітря важче, воно все одно буде лагідно витискатися повітряними потоками з півдня. З теплих країв. І завтра, 7 березня, українські території, найближчі до півдня, покажуть +10+15 градусів. Це буде в Криму та в південних районах Одещини. Більшість України протягом дня покаже на своїх термометрах від 4 морозу до 4 тепла. Холодніше ще побуде на Харківщині, Сумщині, Луганщині, Полтавщині: вночі очікується 7...12 градусів морозу. Проте вдень й тут попустить до 0...4 градусів морозу.

Оптимістична картина потепління завтра намокне від атмосферних фронтів. 7-го березня в Україні - дощі та мокрий сніг.  Плюс - поривчастий вітер. Ожеледь!", - написала синоптик в Facebook.

Морозы уже начинают покидать территорию Украины. Температура воздуха будет постепенно повышаться.

 

Простой текст

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и абзацы переносятся автоматически.
  • Адреса веб-страниц и email-адреса преобразовываются в ссылки автоматически.