Ярославський відмовився від "Металіста"

Олігарх виїхав за кордон ще до початку повномасштабної війни.

"Металіст" залишився без свого головного спонсора.

Про це пише з посиланням на власні джерела в команді кореспондент сайту "Український футбол" Дмитро Вєнков  у своєму Telegram-каналі.

"За моєю інсайдерською інформацією, Металіст дійсно нинішню кампанію проведе без DCH. Заміни поки немає, однак клуб відкритий до пропозицій та веде актину роботу із залучення нових інвесторів", — стверджує спортивний оглядач.

"Металіст" виступає у Першій лізі. Свій стартовий офіційний матч у новому сезоні проти клубу "Вільхівці" із Закарпаття футболісти провели без логотипу команди DCH. Власником компанії є Олександр Ярославський, який також був багаторічним спонсором харківського футбольного клубу. 

Як писав KHARKIV Today, 9 лютого 2022 року пізно ввечері на дорозі Київ — Харків — Довжанський водії, що проїжджали повз, виявили тіло чоловіка. Слідчі на місці знайшли номерний знак машини Mersedes-Benz G63, який належить бізнесменові Олександру Ярославському

Наступного дня після ДТП Ярославський відлетів до Лондона, до поліції звернувся його водій і повідомив, що саме він скоїв аварію. Проте пізніше йому вручили підозру у приховуванні злочину, оскільки з'ясувалося, що на момент ДТП чоловік перебував в іншому місці. У Ярославського лишився статус свідка, в Україну за час війни він приїздив для здачі ДНК.