У "Металіста 1925" — новий головний тренер

Раніше Сергій Карпенко тренував юнацьку команду клубу.

Головну команду "Металіста 1925" тренуватиме Сергій Карпенко.

Поки що він працюватиме у статусі виконувача обов'язків головного тренера. 

Як повідомляють у пресслужбі клубу, під керівництвом нового наставника вже відбулося перше тренування. Разом із Сергієм Карпенком у головній команді клубу працюватимуть його асистенти  В'ячеслав Гаді та Андрій Товт. 

"Сергій Карпенко добре знайомий з командою, адже від початку минулого сезону працював старшим тренером юнацької команди "Металіста 1925" та готував її ж, але вже, як "Металіст 1925 Б" до старту в Другій лізі", — розповіли в клубі.

Сергієві Карпенку — 43 роки. У футболі він дебютував у рідному Борисполі на Киівщині в складі клубу "Борисфен". У різні роки виступав за харківські "Арсенал" та "Геліос", а також Нафтовик", "Кривбас", "Львів" та "Титан". Тренерську роботу розпочав в аматорських клубах "Авангард" (Бзів) та "Полісся" (Ставки). Разом із "Нивою" (Бузова) Карпенко виграв Другу лігу в сезоні 2022\2023. Також його визнали найкращим тренером того сезону. У "Металіст 1925" Карпенко перейшов у 2023 році, з того часу тренував юнацьку команду. 

Як писав KHARKIV Today, 28 липня "Металіст 1925" та тренер команди Віктор Скрипник припинили співпрацю за згодою сторін. Разом зі Скрипником клуб залишив і його тренерський штаб.