Номінантом премії "Ті, що вражають" став 97-річний харківський тенісист

За рекордсмена Леоніда Станіславського можна віддати свій голос.

Щорічна премія "Ті, що вражають" традиційно нагороджує українців, які виявили стійкість, сміливість і рішучість у бурхливих подіях року.

Цього року кожен може вибрати із 25 номінантів своїх героїв або цілі колективи, які вразили своїми вчинками найбільше. Семеро переможців, які отримають найбільшу кількість голосів серед номінантів премії ТСН "Ті, що вражають", нагородять статуетками, також вони стануть героями нових сюжетів програми новин.

Одним із 25 номінантів премії став 97-річний тенісист із Харкова Леонід Станіславський, влітку його оголосили світовим рекордсменом Книги рекордів Гіннеса.

"Чоловік понад 60 років грає у теніс. Професійно ним не займався, за освітою інженер-механік авіатехніки. Цього року 97-річний Леонід Станіславський потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найсильніший тенісист на планеті у категорії 90+ і здійснив свою заповітну мрію — зіграв товариський матч із легендою світового тенісу — двадцятикратним переможцем турнірів "Великого шолома" іспанцем Рафаелем Надалем", — розповіли на сайті премії.

Голосування триватимуть до 26 грудня включно, переможців оголосять у перші дні нового року. Проголосувати за Леоніда Станіславського можна тут

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вихованки харківської школи тенісу з'явилася іменна зірка

Нагадаємо, у 2017 році Леонід Станіславський двічі отримував титул національного рекордсмена України, незважаючи на свій поважний вік, тенісист уже майже 30 років регулярно грає у теніс. На тренуваннях він тричі на тиждень — і взимку, і влітку. Влітку у харківському тенісному клубі "Унікорт" відбулася офіційна церемонія оголошення Леоніда Станіславського світовим рекордсменом Книги рекордів Гіннеса.