Футболіст із Краснограда – третій українець, який виграв Лігу чемпіонів

Андрій Лунін пов’язав на Кубок чемпіонів український прапор.

Воротар "Реала" та збірної України родом із Краснограда 23-річний Андрій Лунін сподівається, що гра подарувала українцям посмішки.

Мадридський "Реал" переміг у грі з англійським "Ліверпулем" з рахунком 1:0 у Парижі на стадіоні "Стад де Франс". Футбольний клуб в 14-те в історії виграв Лігу чемпіонів. Перемогу іспанцям приніс Вінісіус Жуніор, він забив гол у другому таймі – на 59 хвилині.

Голкіпер Андрій Лунін весь матч просидів на лаві запасних як резервний голкіпер. Під час фіналу Ліги чемпіонів воротарем "Реала" був Тібо Куртуа.

Футболіст із Краснограда не провів у цьому розіграші Ліги чемпіонів жодної хвилини на полі, але отримав медаль переможця на нагородженні. Андрій Лунін став третім українцем, який вигравав Лігу Чемпіонів (раніше це вдавалося Андрію Шевченку та Анатолію Тимощуку). Після матчу воротар пов'язав прапор України на Кубок чемпіонів – головний футбольний трофей Європи.

"Кубок чемпіонів з українським прапором. Зараз важливо, щоб не забували про нашу країну і про те, що відбувається! Сподіваюся, цей момент і ця гра подарувала українцям посмішки", - написав Андрій Лунін у Instagram.

Нагадаємо, 23 травня Андрій Лунін став батьком, у нього народився син.