У харківському "Голосі" новий керівник

Раніше регіональним осередком партії керувала Інна Совсун.

Новим головою територіальної організації партії "Голос" став ексдепутат Харківської міськради Олексій Бабешко.

22 червня у Харкові відбулася конференція обласної територіальної організації партії, де було прийнято кадрове рішення. Про це повідомили у харківській територіальній організації партії "Голос".

"Під час обговорення партійці проаналізували діяльність "Голосу" і результати представників політичної сили на останніх виборчих перегонах у Харкові у 2020 році. Було порушено чимало нагальних питань, зокрема про стратегію розвитку політичної сили в області. За підсумками обласної конференції було прийнято рішення про зміну голови і ради територіальної організації партії "Голос", оновлені цілі діяльності партії в області і розроблений чіткий план розвитку партійних осередків у Харківській області. Новим головою територіальної організації партії обрано Олексія Бабешка",— розповіли у харківському "Голосі".

Основними напрямками діяльності осередку партії в регіоні стануть: сприяння розвитку демократичних інститутів у країні і Харківській області, протидія російській пропаганді у прикордонному регіоні, популяризація європейських цінностей.

Нагадаємо, Олексій Бабешко був депутатом Харківської міськради VII скликання (2015-2020 роки), входив до фракції "Самопоміч".

Як писав KHARKIV Today, 21 червня Олександра Нарижна заявила про вихід з ради територіальної організації партії "Голос" і відмову від участі у виборах Харківського міського голови у 2021 році. У 2020 році Олександра Нарижна брала участь у мерських перегонах від "Голосу".