Ще один депутат хоче бути мером Харкова

Володимир Плетньов буде кандидатом у мери Харкова від "Партії Шарія".

Охочі балотуватися на посаду Харківського міського голови продовжують нести документи до міської виборчої комісії. 

23 вересня до міськвиборчкому прийшов депутат Харківської міськради Володимир Плетньов (голова фракції "Партії Шарія"). Це перший претендент на мерське крісло, який буде висуватися від партії.

Володимир Плетньов подав до міськвиборчкому документи як кандидат у мери від "Партії Шарія". Чергові члени міськвиборчкому приймуть їх і будуть чекати підтвердження з банку про оплату застави — 271 659 гривень. Потім документи претендента розглянуть. Найближче засідання міськвиборчком планує провести 24 вересня. Згідно із законом на прийняття рішення є п'ять днів.

Володимир Плетньов. 60 років, одружений, багатодітний батько, депутат Харківської міськради від "Партії Шарія", адвокат. У листопаді 2019 року пішов з партії "Опозиційна платформа — за життя" після того, як Ігор Райнін став головою обласної організації "ОПЗЖ". Раніше Плетньов був суддею Апеляційного суду в Харківській області.

Нагадаємо, 16 вересня у "Партії Шарія" повідомили, що висувають свого кандидата у мери Харкова — Володимира Плетньова. З серпня він очолює  фракцію "Партії Шарія" у Харківській міськраді після того, як попереднього главу Сергія Сироту виключили з фракції. Крім нього з фракції виключили Микиту Роженка. Останній назвав Володимира Плетньова "100% людиною Михайла Добкіна".

Як писав KHARKIV Today, раніше документи до міськвиборчкому віднесли такі претенденти на посаду мера Харкова: Валерій Говоров, Михайло Добкін і Костянтин Немічев