Представник харківського "Голосу" увійшов до політради партії

29 липня у Києві відбувся позачерговий з'їзд політичної партії "Голос", на якому зібралися делегати, партійці, народні депутати та члени політради.

Лідер партії Кіра Рудик відзвітувала про роботу партії з часу проведення місцевих виборів у жовтні 2020 року і представила стратегічне бачення подальшого розвитку. Відповідаючи на запит частини партійців, було поставлене на голосування питання довіри голові партії. 86% делегатів висловили підтримку чинній голові партії.

Далі з'їзд проголосував за оновлений склад політичної ради партії "Голос". Крім Рудик, як голові партії, делегатами з'їзду було висловлено довіру і підтверджено повноваження Інни Совсун, Ярослава Залізняка, Андрія Осадчука та Григорія Маленка як членів політичної ради партії. Також до політради обрали голову Рівненської обласної територіальної організації партії Романа Денисюка та голову Харківської обласної територіальної організації партії Олексія Бабешка, повідомляє "АТН".

"Наша команда вперше представлена ​​на з'їзді партії "Голос". Для нас це новий досвід. Ми познайомилися з колегами з інших регіонів, з народними депутатами. Мене обрали до складу політичної ради. Спасибі делегатам за довіру. З огляду на плани членів "Голосу" Харківщини, моя участь у роботі цього керівного органу дозволить безпосередньо впливати на поточну роботу партії. І найголовніше — дасть додатковий поштовх для розвитку "Голосу" на Харківщині", — розповів голова Харківської обласної територіальної організації партії Олексій Бабешко.

Також під час з'їзду було затверджено нову редакцію статуту, яка конкретизувала ідеологічні засади і цілі роботи партії, розширила залучення територіальних організацій партії до управління та прийняття управлінських рішень у партії, суттєво зменшила повноваження голови партії на користь політичної ради, забезпечила незалежність контрольно-ревізійної комісії від одноосібної позиції голови партії.