На конгрес до Харкова приїхали мери з усієї України

Серед присутніх — мер Дніпра Борис Філатов (на фото) і мер Львова Андрій Садовий.

Захід проведе президент Володимир Зеленський.

О 13:00 11 лютого у Палаці спорту "Локомотив" у Харкові відбудеться Конгрес місцевої та регіональної влади. Захід пройде під головуванням президента Володимира Зеленського.

На порядку денному:

  • стан виконання Закону України "Про основи національного спротиву";
  • забезпечення фінансової та енергетичної стабільності в Україні;
  • готовність до реалізації у 2022 році проєктів програми президента "Велике будівництво";
  • заходи щодо підвищення рівня енергоефективності та термомодернізації житлового фонду;
  • виконання указу президента "Про заходи щодо підвищення конкурентоспроможності закладів охорони здоров'я та додаткових гарантій для медичних працівників".

Перед заходом учасники зібралися у Палаці спорту "Локомотив". Тут, у залі для гри у баскетбол, відбудеться засідання. Серед гостей мер Дніпра Борис Філатов і мер Львова Андрій Садовий. Також у конгресі візьмуть участь голова Офісу президента Андрій Єрмак, його заступники Кирило Тимошенко, Ростислав Шурма, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, секретар Ради національної безпеки Олексій Данілов, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, міністр інфраструктури Олександр Кубраков, голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький, передає "Depo. Харків"

Близько 13:00 на засідання конгресу має прибути президент Володимир Зеленський. У аеропорту його зустрічав мер Харкова Ігор Терехов, голова Харківської облдержадміністрації Олег Синєгубов і голова Харківської облради Тетяна Єгорова-Луценко.  

Нагадаємо, о 15:30 у Харківській облдержадміністрації пройде виїзне засідання Ради нацбезпеки і оборони.