Харківський нардеп написав заяву за власним бажанням

Олександр Бакумов склав повноваження голови підкомітету ВР з питань кримінального законодавства, який очолював з 2019 року.

Олександр Бакумов написав заяву і не прислухався до прохань колег з підкомітету залишитися на керівній посаді. Він залишається членом Комітету з питань правоохоронної діяльності.

На засіданні профільного комітету ВР третього листопада нардеп озвучив свою заяву про відкликання та попросив колег підтримати його прохання. Чому вирішив "звільнитися", Бакумов не сказав. У соцмережах Бакумов повідомив: "склав повноваження голови підкомітету. Гідність і професіоналізм — дві якості, про які не варто забувати. Як і раніше, з честю виконуватиму роботу на посаді члена Комітету з питань правоохоронної діяльності". На задньому плані на фотографії Олександр Бакумов мав напис "Я втомився, я йду".

Коментувати свою заяву народний депутат не став, щоби не зашкодити роботі комітету.

"Не коментуватиму, тому що не хочу створювати деструктив у роботі комітету. Потрібно продовжувати роботу", — повідомив депутат KHARKIV Today.

Нагадаємо, Олександр Бакумов став одним із двох харківських "слуг народу", які утримались під час голосування за відставку Дмитра Разумкова.