Кабмін погодив голову Харківської обласної адміністрації

Олегу Синєгубову 38 років, останні два роки він обіймав аналогічну посаду у Полтаві.

Через чотири місяці Кабінет Міністрів України погодив кандидатуру на посаду голови Харківської облдержадміністрації. Тепер указ має підписати Президент України.

На засіданні 15 грудня Кабмін погодив кандидатуру Олега Синєгубова на посаду голови Харківської ОДА. Рішення було підтримане одноголосно. На цьому засіданні погодили його звільнення із Полтавської ОДА.

Нагадаємо, 12 листопада 2019 року Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олега Синєгубова головою Полтавської ОДА. Раніше на виїзному засіданні у Маріуполі Кабінет Міністрів України погодив призначення Синєгубова на посаду голови Полтавської обласної державної адміністрації.

Олегу Синєгубову 38 років, за освітою він юрист, доцент ХНУВС, працював слідчим, з 2015 року був деканом факультету права і масових комунікацій. Одружений, виховує сина.

У відкритому реєстрі помічників народних депутатів  "Посіпаки" зазначено, що Синєгубов був помічником на громадських засадах у народного депутата VII скликання від Партії регіонів Ірини Бережної.

У 2018 році харків'янин проходив конкурс до Вищого антикорупційного суду, проте не був допущений до практичного завдання, оскільки не набрав достатньої кількості балів на письмовому тестуванні.

За даними ЦВК, Синєгубов став довіреною особою нардепа-мажоритарника Олексія Красова (180 округ) під час передвиборчої кампанії у червні 2019 року.