Зірвиголові на BMW з площі Конституції загрожує арешт на півроку

Водій, який дрифтував у центрі міста, може відбутися штрафом або потрапити за грати на півроку.

Поки що поліцейські не знають, хто був за кермом авто в момент дрифту в центрі Харкова.

Вночі 26 лютого поліцейським повідомили, що на площі Конституції водій BMW створює аварійну ситуацію на дорозі. Відео, як BMW дрифтує в центрі міста опублікували в соцмережах. Про це повідомили в Нацполіціі в Харківській області.

"Власника автомобіля ми встановили. Тепер слідчі встановлюватимуть всі обставини, шукатимуть свідків події і вилучатимуть відеозаписи з камер. Нам необхідно тепер встановити, хто був за кермом, викликати власника", — пояснила KHARKIV Today заступник начальника відділу комунікації ГУ НП в Харківській області Оксана Калмикова .

Інформацію про подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від 8500 до 17 000 гривень або арешт на півроку, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Патрульні просять людей, у яких є будь-які відомості про подію, відео з камер мобільних телефонів, відеореєстраторів телефонувати за номером "102" або звернутися за адресою: вулиця Шевченка, 315. Також у патрульній поліції просять водіїв, для яких дрифтер створив аварійну ситуацію, дати показання.