Зеленський звільнив голову однієї з райдержадміністрацій Харківщини

Анатолій Косолапов очолював Вовчанську РДА трохи більше п'яти місяців.

У Харківській області президент Володимир Зеленський звільнив трьох голів РДА, яких сам призначав.

15 вересня на сайті президента з'явилося розпорядження про звільнення голови Вовчанської райдержадміністрації Анатолія Косолапова. Згідно з документом, чиновник подав відповідну заяву.

"Звільнити Косолапова Анатолія Олександровича з посади голови Вовчанської районної державної адміністрації Харківської області згідно з поданою ним заявою", — йдеться в документі, підписаному главою держави.

Нагадаємо, Анатолій Косолапов був призначений головою РДА 9 квітня цього року.Декларацію в якості кандидата на цю посаду він подавав ще на початку січня. Згідно з документом, у нього не було авто і нерухомості, він зберігав 15 тисяч доларів готівкою. До нього чотири роки керував Вовчанською РДА Віталій Мірошник.

Як писав KHARKIV Today, 1 вересня Зеленський звільнив двох голів РДА в Харківській області. Спочатку голову Валківської РДА Юрія Аксьонова, потім голову Зачепилівської РДА Олену Петренко. Юрій Аксьонов заявив, що йде на місцеві вибори від партії "Сила людей", Олена Петренко також візьме в них участь з екс-головою ХОДА Юлією Світличною.