Зеленський призначив нового голову Валківської РДА

З 18 березня 2020 року Андрій Андрєєв керує Нововодолазькою райдержадміністрацією.

На посаду голови Валківської РДА призначили колишнього патологоанатома.

У четвер, 15 жовтня, Президент України Володимир Зеленський призначив Андрія Андрєєва головою Валківської районної державної адміністрації. Відповідний указ №493 / 2020 рп опубліковано на сайті Офісу президента.

"Призначити Андрєєва Андрія Валентиновича головою Валківської районної державної адміністрації Харківської області", — йдеться в указі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський звільнив голову однієї з райдержадміністрацій Харківщини

З 18 березня 2020 року Андрєєв керує Нововодолазькою районною державною адміністрацією. Декларацію перед звільненням з цієї посади він не публікував.

У Новій Водолазі у Андрєєва є житловий будинок площею 144,5 квадратних метра і земельна ділянка площею 1,5 тис. квадратних метра.

Як повідомляв KHARKIV Today, Андрій Андрєєв — лікар-патологоанатом. У 2014 році він йшов до Верховної Ради за списком від партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна", а в 2015 році хотів стати депутатом Харківської облради від партії "Блок Петра Порошенка". У 2016 році Андрєєв подавав декларацію як кандидат на посаду начальника управління охорони здоров'я ХОДА.

Нагадаємо, у Валківському районі Харківської області співробітники бюджетної сфери не отримували зарплату з кінця серпня 2020 року.