Заступник голови Харківської облдержадміністрації подав декларацію перед звільненням

Йдеться про Євгена Грицькова, який опікувався в ХОДА сферами освіти, культури і спорту.

Декларація охоплює період з 1 до 26 січня 2021 року.

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євген Грицьков подав до Національного агентства щодо запобігання корупції декларацію перед звільненням. Вона охоплює період з початку року до 26 січня.

За цей час заступник голови ХОДА отримав 37,2 тисячі гривень заробітної плати за основним місцем роботи та 1,9 тисячі гривень в ХНУ міського господарства імені Бекетова, де він працює за сумісництвом. Його дружина за цей період часу заробила 14,9 тисячі гривень зарплати в Київському медичному університеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майбутній заступник Айни Тимчук показав заощадження

Згідно з декларацією, у чиновника немає ні власного житла, ні автомобіля. Грицьков вказав, що має право безкоштовного користування житловим будинком площею 136,4 квадратних метра в Малих Проходах Дергачівського району Харківської області та квартирою в Харкові площею майже 83,5 квадратних метра, яка належить його дружині.

Декларація подана вранці 5 лютого.

Раніше KHARKIV Today писав, що заступник голови Харківської ОДА Євген Грицьков, який опікувався сферами освіти, культури і спорту, підтвердив, своє звільнення. Чиновник повідомив — розумів, що рано чи пізно з посади доведеться піти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина директора департаменту Харківської ОДА заробила мільйон гривень і купила будинок

Нагадаємо, 26 січня голова Харківської ОДА Айна Тимчук звільнила заступника, який відповідав за боротьбу з коронавірусом. Тарас Пастух  обіймав цю посаду майже рік.