Загиблому в АТО воїну встановили меморіальну дошку в Харкові

Дмитра Арциленка увічнили на будівлі школи №70.

Дмитро Арциленко був льотчиком-штурманом. Він потрапив під обстріл бойовиків в 2014 році.

29 вересня на фасаді будівлі Харківської загальноосвітньої школи №70 (проспект Олександрівський,150, Індустріальний район) відкрили меморіальну дошку загиблому в зоні АТО воїну Дмитру Арциленку. Про це повідомили в Харківській міській раді.

На відкритті пам'ятної дошки були присутні родичі загиблого, школярі, жителі району та представники "Асоціації ветеранів АТО". Пам'ять Дмитра Арциленко та інших загиблих в АТО вшанували хвилиною мовчання.

Відзначимо, Дмитро Арциленко — майор Озброєний сил України. Він закінчив Харківський національний університет повітряних сил імені Івана Кожедуба (льотчик-штурман). Брав участь в миротворчих місіях на африканському континенті і в бойових діях в зоні АТО.

7 серпня 2014 року потрапив під обстріл бойовиків в Донецькій області, коли перебував у кабіні вертольота Мі-8 другим пілотом. Через п'ять днів помер в лікарні. Йому було 32 роки. У жовтні 2014 року його посмертно нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Як писав KHARKIV Today, 4 вересня 2019 року загиблому в АТО прикордоннику Миколі Постольному встановили меморіальну дошку в Золочеві.