За півроку радари TruCAM виявили понад 12 тисяч порушників на харківських дорогах

Патрульні виписали порушникам швидкісного режиму адмінпротоколи.

Патрульні виписали порушникам швидкісного режиму адмінпротоколи.

За шість місяців 2020 року харківські патрульні, які стежили за швидкістю автомобілів на ділянках проспекту Гагаріна, Білгородського шосе, Полтавського шляху і Московського проспекту з допомогою радарів TruCAM, виписали більше 12,5 тисячі адміністративних протоколів за перевищення швидкості. Про це повідомила KHARKIV Today прес-секретар патрульної поліції в Харківській області Ангеліна Дісская.

"З січня по 15 червня 2020 року на чотирьох ділянках — проспект Гагаріна, Московський проспект, Білгородське шосе і Полтавський Шлях — виписали 12 644 адмінпротоколів. Це постанови за порушення швидкості", — сказала Ангеліна Диська.

Як писав KHARKIV Today, харківські патрульні сьогодні стежать за водіями на чотирьох ділянках вулиць - проспект Гагаріна, Білгородське шосе, Полтавський шлях і Московський проспект. Водіїв попереджає про те, що йде фото- і відеофіксація порушень спеціальний дорожній знак. Автомобілі стоять з включеними синіми маяками. Всього в Україні працюють 115 приладів TruCAM на 209 ділянках.