За економіку в Харківській області відповідає людина, яка працювала з Айною Тимчук в Дніпрі

Голова Харківської ОДА Айна Тимчук призначила директора департаменту економіки і міжнародних відносин.

Петро Лашин перейшов з Дніпропетровської обладміністрації до Харківської.

Директором департаменту економіки і міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації став Петро Лашин. Про це KHARKIV Today дізналися з власних джерел.

Лашин вже приступив до роботи. На сайті Харківської облдержадміністрації він уже зазначений директором департаменту економіки і міжнародних відносин. Розпорядження про призначення Лашина і його декларації на сайті ХОДА немає. Хоча 16 лютого він в новому статусі проводив "круглий стіл" за участю керівників банкірів і провідних страхових компаній, новина про це є на сайті адміністрації.

"Сподіваюся на конструктивну роботу в сфері реального сектора економіки і фінансових послуг. Наша зустріч дозволить представникам агронапрямку отримати вигідні пропозиції з придбання техніки і поповненню оборотного капіталу", — зазначив Петро Лашин.

Петру Лашину 40 років, він закінчив Харківський гуманітарний університет "Народна українська академія". До призначення в ХОДА Лашин працював директором департаменту економічного розвитку Дніпропетровської обласної державної адміністрації. Останню декларацію він подавав у березні 2020 року.

Раніше департамент економіки та міжнародних відносин ХОДА очолював Антон Козлоков. Зараз на сайті ХОДА Козлоков значиться заступником директора департаменту економіки і міжнародних відносин — начальником управління розвитку громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина директора департаменту Харківської ОДА заробила мільйон гривень і купила будинок

Нагадаємо, кілька департаментів Харківської обласної державної адміністрації досі залишаються без керівників. Зокрема, це — департамент житлово-комунального і паливно-енергетичного комплексу, департамент з підвищення конкурентноздатності регіону (знаходиться в стадії ліквідації) та департамент цивільного захисту.