З наступного тижня в зоні ООС відкриють КПВВ

Блок-пости знову почнуть працювати через два місяці після закриття.

Блок-пости знову почнуть працювати через два місяці після закриття.

Після 10 червня відновлять роботу кілька контрольних пунктів в'їзду-виїзду в Донецькій і Луганській областях. Однак які саме пункти відкриються першими, поки невідомо. Про це повідомив Руслан Хомчак під час селекторної наради з Президентом України.

"Головнокомандувач Збройними силами України Руслан Хомчак повідомив, що вже готують до відкриття перші контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення ООС після 10 червня", - відзначили в Офісі президента.

Також повідомляється, що майже у всіх областях України відбувся перехід до третього етапу виходу з карантину. Адаптивний карантин не введений тільки в трьох областях - Львівській, Рівненській та Чернівецькій.

Нагадаємо, з 7 березня на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в Донецькій і Луганській областях ввели тимчасові обмеження в зв'язку з поширенням на окупованій території випадків захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, збудником яких може бути коронавірус.

Уже з 28 березня ввели обмеження на в'їзд під час карантину в зону операції Об'єднаних сил з боку Харківської, Запорізької та Дніпропетровської областей.