З Харкова тепер можна полетіти до Польщі і Естонії

З харківського аеропорту заплановано регулярні рейси в чотири польських міста.

Перший літак до Вроцлава вирушив учора, 2 липня, а в Таллінн можна буде полетіти уже завтра, 4 липня.

Міжнародний аеропорт "Харків" продовжує відновлювати міжнародні авіарейси. Тепер можна полетіти до Польщі і Естонії. Перельоти здійснює авіакомпанія Wizz Air. Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

Так, з Харкова літаки літатимуть в чотири польських міста: Вроцлав, Краків, Катовіце і Гданськ.

  • Рейси до Вроцлава стартували 2 липня. Вильоти заплановані по вівторках і четвергах. Вартість квитка без багажу в одну сторону стартує від 509 гривень.
  • До Кракова перший літак запланований на 3 липня. Вильоти обіцяють робити по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка без багажу в одну сторону від 659 гривень.
  • До Катовіце можна полетіти з 3 липня. Вильоти по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка без багажу в одну сторону стартує від 869 гривень.
  • До Гданська перший рейс запланований на 4 липня. Вильоти планують здійснювати по вівторках і суботах. Вартість квитка без багажу в одну сторону від 579 гривень.

Також на 4 липня з Харкова запланований і перший рейс до Таллінна (Естонія). Польоти здійснюватимуться по вівторках і суботах.

Нагадаємо, що на борт пустять не всіх. Через масове поширення коронавірусу в Україні зараз в'їзд на територію ЄС для громадян нашої країни дозволений тільки в окремих випадках. Туристів в цьому списку немає. Перед тим, як купувати квитки, рекомендується ознайомитися з правилами в'їзду в країну на її офіційному сайті або в посольствах і консульствах.

Раніше KHARKIV Today писав, що в Міжнародному аеропорту "Харків" запускають регулярні прямі рейси до Берлина. Перший літак вилетить в п'ятницю, 3 липня.