З Харківської міськради звільняється ще один радник Кернеса

Декларацію перед звільненням опублікував Віктор Христоєв.

Віктор Христоєв був радником Геннадія Кернеса з 2012 року.

Радник Харківського міського голови Віктор Христоєв звільняється з міськради. Це стало відомо з відповідної декларації перед звільненням, яку Христоєв опублікував на сайті Національного агентства по запобіганню корупції.

Відзначимо, Віктору Христоєву — 66 років. З 2006 року він був начальником управління з питань фізичної культури і спорту, заступником міського голови — директором департаменту з питань сім'ї, молоді, спорту та підготовки Євро-2012 з футболу Харківської міської ради (в той час мером був Михайло Добкін, після нього — Геннадій Кернес).

Однак у жовтні 2011 року в міськраді призначили нового заступника міського голови з питань підготовки до Євро-2012 — Олександра Попова. Віктор Христоєв, який раніше обіймав цю посаду, став радником мера.

Христоєв був депутатом Харківської обласної ради п'ятого і шостого скликань, членом "Партії регіонів".

Декларація охоплює період з 1 січня по 7 грудня 2020 року. За цей час в Харківській міськраді Христоєв заробив 243 442 гривні, ще 97 004 гривень склала пенсія.

Як писав KHARKIV Today, минулого тижня декларацію перед звільненням подала радник мера Олена Морозова. Вона пропрацювала радником Кернеса з 2018 року, до цього була начальником відділу виконання доручень міського голови Служби помічників.

Нагадаємо, Харківський міський голова Геннадій Кернес помер 17 грудня. Причиною стали серйозні ускладнення від коронавірусу, які порушили роботу життєво важливих органів і систем організму.