Якою буде погода в Харкові і області наступного тижня

Опадів не очікується, але прийдуть морози.

Ночами стовпчик термометра опускатиметься до мінус п'яти градусів.

Наступного тижня в Харкові і області буде сухо, вітряно і морозно. Про це повідомили в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

9 листопада, в понеділок, істотних опадів не очікується, буде хмарно з проясненнями. Вночі та вранці обіцяють слабкий туман. Північно-західний вітер буде рухатися зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Вночі температура повітря складе 1-6 градусів тепла, вдень — 6-11.

10 листопада, у вівторок, без опадів. Швидкість північного вітру сягне 10 метрів на секунду. Вночі температура повітря — від мінус 1 градуса до плюс 4. Вдень повітря прогріється до 9 градусів тепла.

11 листопада, в середу, також не передбачається опадів. Північний вітер буде рухатися зі швидкістю 3-8 метрів на секунду. Вночі синоптики обіцяють від 0 до мінус 5 градусів, вдень — від 2 до плюс 7.

Такі ж температурні показники вночі і вдень прогнозують 12 листопада, в четвер. Вітер змінить напрямок, але буде рухатися з тією ж швидкістю — 3-8 метрів на секунду.

13 листопада, в п'ятницю, вночі також очікується 0-5 морозу, вдень — 2-7 тепла. Швидкість вітру змінних напрямків досягне 8 метрів на секунду. Опадів в цей день не передбачається.