Як пересуватися по Харківській області під час карантину: рекомендації поліції

Фури, вантажні поїзди і легкові авто їздять без обмежень. Певних умов потрібно дотримуватися при перевезенні пасажирів службовим транспортом.

Фури, вантажні поїзди і легкові авто їздять без обмежень. Певних умов потрібно дотримуватися при перевезенні пасажирів службовим транспортом.

Будь-які обмеження щодо пересування легкового транспорту відсутні. У водіїв фур і персоналу вантажних поїздів і суден, які перетинають кордон, перевірятимуть стан здоров'я. Про це повідомили в патрульній поліції Харківської області.

На час карантину перевозити пасажирів службовим або орендованим транспортом підприємств можна за таких умов:

— водієві і пасажиру потрібно використовувати засоби індивідуального захисту;
— пасажири повинні займати тільки місця для сидіння;
— пересуватися можна лише по маршрутах, погоджених із поліцією;
— дотримуватися санітарних та протиепідемічних заходів.

Узгодити маршрут руху можна за посиланням.

Нагадаємо, через загрозу поширення коронавірусу в Харкові з 20:00 17 березня не працює метро. Пересуватися по місту можна тільки наземним транспортом, за умови, що в ньому буде зайнята половина місць для сидіння. Скасовано міжміські автобуси, не ходять потяги і не літають літаки.

Як писав KHARKIV Today, карантин в Україні триватиме до 24 квітня. Кабмін планує ввести більш жорсткі засоби безпеки: українцям заборонять ходити в компаніях і без масок, відвідувати парки та дитячі майданчики.