Як буде працювати харківський аеропорт під час локдауна на вихідні

Аеропорт буде працювати за штатним розкладом.

В Україні з 14 листопада вводять "карантин вихідного дня", коли працювати будуть тільки продуктові магазини, аптеки і автозаправні станції. Однак аеропорт польоти не скасовує.

Аеропорт "Харків" продовжить працювати під час локдауна на вихідниху штатному розкладі. Про це повідомили в пресслужбі аеропорту.

"На період карантину вихідного дня робота аеропорту "Харків" не припиняється. Всі перельоти виконуються за розкладом. Внутрішні рейси будуть здійснюватися без обмежень", — відзначили в аеропорту.

Мандрівників просять перед польотом за кордон ознайомитися з правилами в'їзду до країни призначення. Їх можна знайти на сайті Міністерства закордонних справ. Правила в'їзду до України розміщені за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не всі міністри підтримали "карантин вихідного дня"

Як писав KHARKIV Today, 11 листопада Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення загальнодержавного карантину в Україні і "карантину вихідного дня".  Локдаун на вихідні почне діяти вже з 14 листопада.

Він передбачає заборону на роботу кафе та ресторанів, торгово-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, басейнів. Можуть працювати тільки продуктові магазини, аптеки, автозаправні станції, пошта.