"Володя, дуй!": заступник голови Харківської облради відгуляв день народження в Києві (Відео)

День народження Володимира Скоробагача пройшов під гаслом "Under the moon birthday party". У минулому році вечірка до його 50-річчя також була в космічній тематиці.

Заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач, який навесні перехворів коронавірусом, відзначив 51-й день народження на івент-майданчику Perfect Place на березі Дніпра в столиці.

11 липня Володимиру Скоробагачу виповнився 51 рік, вечірка пройшла на відкритому повітрі в Києві. Для гулянь він вибрав Perfect Place — місце з великим шатром, лаунж-зоною, піщаним виходом до води і причалом для яхт. Гостей розважав репер Міша Крупін з Харкова. Кадри з вечірки опубліковані в Instagram-stories однієї з користувачок соцмережі.

Заступник голови Харківської облради в день народження був одягнений в червону футболку і білі штани, гостей пригощав шампанським Don Perignon. Коли Скоробагач задував свічки на торті, гості кричали йому: "Володя, дуй!".

За інформацією члена наглядової ради АТ "Укрзалізниця" Сергія Лещенка, серед гостей заступника голови Харківської облради був син міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександр, екс-депутат Віталій Хомутинник і його зять, депутат від "Слуги народу" Олександр Бакумов.

"Поки представники поліції полюють за легкою наживою у вигляді накладення штрафу за порушення карантину, в клубі Перфект Плейс всю ніч гуляли день народження харківського обласного депутата Володимира Скоробогача. Причому на місці була присутня поліція, яка не тільки не втручалася в таке явне порушення правил, але охороняла учасників гулянки. А охороняти було кого — адже на дні народження був присутній син міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Більш яскравої ілюстрації подвійних стандартів складно уявити. Також на святі були присутні колишній депутат Віталій Хомутинник, нинішній нардеп від "Слуги народу" за квотою Авакова Олександр Бакумов і інші "офіційні особи". Тому те, що сталося в Перфект Плейс можна вважати офіційним дозволом клубам працювати всю ніч, а на питання правоохоронців відправляти до сина Авакова", — написав він у своїх соцмережах.

Нагадаємо, 23 березня стало відомо, що Володимир Скоробагач заразився коронавірусом під час відпочинку в Європі. Два тижні він лікувався в лікарні, а потім перебував на самоізоляції в Київській області. На роботу перший заступник голови облради вийшов в середині травня. 

Як писав KHARKIV Today, в 2019 році Володимир Скоробагач з розмахом відзначав свій 50-й ювілей в гольф-клубі Surerior Golf & Spa Resort. Серед запрошених зірок були Настя Каменських, Maruv, Потап, Позитив і група Mozgi. Крім українських зірок, на свято приїхав відомий британський піаніст Стівен Рідлі. Ведучим на заході був актор і телеведучий, один з ведучих Євробачення-2017 Володимир Остапчук. Для ювіляра запускали величезний феєрверк.