Вночі в Харкові будуть заморозки, а до кінця тижня — дощ з грозою

Вночі в Харкові очікуються заморозки, в кінці тижня вдень — гроза.

Незважаючи на холодні ночі, вдень в місті буде тепло. Синоптики обіцяють тиждень без опадів, проте останній робочий день буде дощовим.

Протягом тижня в Харкові вночі очікуються заморозки, вдень — тепло. Повітря буде прогріватися з кожним днем ​​і сягне до останнього робочого дня максимальної позначки — 21 градус тепла. При цьому в п'ятницю пройде дощ і місцями буде  гроза. Про це повідомили в Харківському гідрометцентрі.

6 квітня, в понеділок, очікується мінлива хмарність, без опадів. Швидкість північно-західного вітру сягне 12 метрів на секунду. Вночі температура повітря складе від 0 до -2 градусів, вдень - від +10 до +12.

У вівторок, 7 квітня, вітер дещо послабшає і буде рухатися зі швидкістю 5-10 метрів на секунду. Опадів синоптики не передбачають. Вночі обіцяють від -3 до +2 градусів, вдень — від +9 до +14.

8 квітня, в середу, очікуються сильні заморозки — від 0 до -5 градусів. При цьому вдень повітря прогріється до +19 градусів. Вночі буде вітер змінних напрямків, швидкість якого складе 3-8 метрів на секунду. Вдень він буде рухатися швидше — 9-14 метрів на секунду.

Ніч четверга, 9 квітня, буде теплішою. Синоптики прогнозують від +2 до +7 градусів. Вдень повітря прогріється до +18 градусів. Швидкість вітру змінних напрямків сягне 8 метрів насекунду.

У п'ятницю, 10 квітня, вдень очікується короткочасний дощ і місцями гроза. Північно-західний вітер буде рухатися зі швидкістю 7-12 метрів на секунду. Температура повітря вночі складе від +2 до +7 тепла, вдень — від +16 до +21.