Викраденого біля "Французького бульвару" стоматолога шукають другий день

26-річного Вугара Гардашова викрали невідомі.

Харківського стоматолога могли викрасти через бізнес його батька.

21 січня на парковці біля торгового центру "Французький бульвар" у Харкові (вулиця Академіка Павлова, 44Б) троє невідомих затягли до автомобіля Mercedes-Benz Universal чоловіка і поїхали в невідомому напрямку.

Викраденим виявився 26-річний харківський стоматолог Вугар Гардаш. До цього часу його місцезнаходження невідомо. Автомобіль, на якому викрали чоловіка, знайшли спаленим у Кіровоградській області. Про це повідомила KHARKIV Today представник громадської організації "Пошуковий загін "Ангел" Яна Бурика.

"Все ще в пошуку. Єдине — знайшли спалену машину викрадачів в Кіровоградській області. Він — стоматолог, харків'янин. Ніякого зв'язку з ним немає", — пояснила Бурика.

Причина викрадення поки невідома. Однак, як припускає представник "Ангела", це не може бути пов'язано з професійною діяльністю самого Гардашова, найімовірніше — з бізнесом його батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Дніпра викрав і обікрав харків'янина

"Я так розумію, що це пов'язано з діяльністю його батька. Але це тільки припущення. Він — бізнесмен. Юнак — стоматолог. Навіть якщо щось пішло не так, у нього на роботі так жорстко не чинили б. Причому викрадення ж було настільки наочне. Його б могли викрасти тихо біля під'їзду. Це був показовий виступ. Є версії. Але поки це тільки припущення", — сказала Бурика.

За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області, повідомлення про пожежу в Mercedes-Benz Universal рятувальникам надійшло 21 січня о 23:26. Автомобіль знаходився в селі Піщаний Брід. Вогонь загасили через півгодини. Травмованих і потерпілих не було.

Поліція в Харківській області підтвердила, що це — та сама машина, на якій викрали харківського стоматолога. Пошуковики припускають, що викрадачі пересадили Гардашова до іншого автомобіля, а цей підпалили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові обрали запобіжний захід викрадачам, які вимагали викуп за лідера ромської громади

"Якби юнака хотіли вбити, він би був в тій машині (прим. — яку спалили). Бо в машині нічого не залишилося, шанс на те, що хлопець живий, у нас є. Можливо, шантажувати батька будуть, але поки такого не було. Думаю, його з однієї машини пересадили до іншої і вивезли далі. Він може бути де завгодно", — пояснила Бурика.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження Вугара Гардашова, повідомте за телефонами — 068-11-00-911 (пошуковий загін "Ангел") або 102 (поліція).

Нагадаємо, після викрадення Гардашова в поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'яти років позбавлення волі. У Харківській області вводили план "Перехват".