Від імені міністра з Харкова невідомі просять гроші

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов страждає від підступів "опонентів".

Голова Міністерства розвитку громад і територій просить не піддаватися на провокації.

Останнім часом нібито від імені Олексія Чернишова або за його дорученням керівникам підприємств Міністерства почали дзвонити з проханням перерахувати гроші або з іншими зверненнями. Крім того, про міністра відправляли анонімні листи з відверто брехливою інформацією, щоб нанести репутаційний удар. Про це голова Міністерства розвитку громад і територій Олексій Чернишов повідомив у своєму Facebook.

"Закликаю всіх не піддаватися на провокації, не вірити і не робити того, що ці "посланці" вас просять від мого імені. Як-то кажуть, якщо ви вирішили ліквідувати одну з найбільших корупційних годівниць в країні або зайнятися регіональним розвитком без конвертів і не впевнені в правильності обраного шляху, зверніть увагу на якість і рівень аргументів ваших "опонентів". Якщо вони вже просто не здатні до професійної дискусії і вдаються до брудних методів дискредитації, то можна бути впевненим, що ми діємо правильно і ні в жодному разі не можна зупинятися", - написав він.

Олексій Чернишов говорить, що повідомив про провокації до поліції.

Нагадаємо, міністр розвитку громад і територій народився в Харкові, працював в Концерні АВЕК, трохи більше чотирьох місяців очолював Київську ОДА і в березні 2020 очолив Міністерство. Наприкінці грудня 2020 року Олексій Чернишов відвідав Харківську область, де оглянув об'єкти "Великого будівництва" — фізкультурно-оздоровчий комплекс в Дергачах і будівництво онкоцентру.